Arkiva e Etiketimeve: shenjat

Ja shenjat që tregojnë se fëmija juaj mund të bëhet psikopat në të ardhmen

Shenjat se fëmija mund të bëhet psikopat në të ardhmen mund të vërehen kur personi është trevjeçar. Veprimet e prindërve shpeshherë i nxisin fëmijët t’i demonstrojnë këto shenja Por, problemi është se prindërit nuk mendojnë që këto shenja janë të rëndësishme. Ekspertët kanë zbuluar disa karakteristika interesante të fëmijëve me …

Lexo më tepër »

Impulsivë, kryeneçë dhe “kokëderra” të lindur, shenjat e horoskopit që nuk lëshojnë asnjëherë pè

Është e pamundur të mos keni në rrethin tuaj familjar ose shoqëror një a më shumë persona të cilët reagojnë në mënyrën më impulsive të mundshme pas çdo debate që krijoni. Shpeshherë mund t’ju ketë bërë përshtypje reagimi i tyre i vrullshëm që i ngjan furisë së një tsunami, por …

Lexo më tepër »