Arkiva e Etiketimeve: shume

Ja vendet që konsumojnë më shumë çokollatë në botë

Konsumi i çokollatës përmirëson aftësitë njohëse, që mund të rrisë prodhimin e përgjithshëm shkencor të një vendi, si dhe gjithashtu nivele më të larta të inteligjencës nxisin dëshirën për ta konsumuar atë. Sipas një studimi të realizuar nga Universiteti i Kolumbisë, nëse konsumoni shumë çokollatë keni më shumë mundësi të …

Lexo më tepër »