Ballina / Argëtim / Vdes mashkulli më i moshuar në botë

Vdes mashkulli më i moshuar në botë

Yasutaro Koide ka lindur me 13 Mars të vitit 1903. Ai ka vdekur dy muaj para ditëlindjes së tij të 113-të.
Koide ka qenë i njohur edhe nga libri i rekordeve botërore Guinness si mashkulli më i moshuar në botë.

Ministria e Shëndetësisë ka deklaruar se, ai ndërroi jetë në mëngjesin e sotëm në spitalin e Nagoya në Japoni. Ata kanë raportuar se ai kishte problem me zemër dhe se tani e një kohë të gjatë, ai ishte në trajtim për këtë problem.

Kurse, gruaja më e moshuar në botë është amerikane dhe quhet Susannah Mushatt Jones, 116-të vjeçare. Ajo jeton në Brooklyn të New York-ut, raporton Time

Shikoni edhe

Të gjithë u qeshën me atë sepse ishte e shëndosh, por kur filloi te vallëzoj ua mbylli gojën të gjithëve

Të gjithë u qeshën me atë sepse ishte e shëndosh, por kur filloi te vallëzoj …

Sa jeni të bukur? Ky është aplikacioni që ju tregon

Nëse nuk është shumë pozitiv, rezultati i këtij aplikacioni nuk duhet të merret shumë seriozisht, …

error: