Vrasesi i mbipeshes

4 domate
6 lugë gjelle lëng limoni
4 thelpinj hudhër
6 kube akulli
0.25 litra ujë mineral

Përgatitja dhe përdorimi:

Së pari, lani domatet dhe prejini në copa mesatare sëbashku me hudhrat. Vendosini të gjithë përbërësit në një blender. Lërini derisa të merrni një përzierje homogjene. Për rezultatet më të mira, duhet ta konsumoni këtë pije 30 minuta pas mëngjesit tuaj 2-3 herë në javë.

Domate janë të pasura me antioksidantë që pastrojnë trupin. Në këtë mënyrë, mund të eliminoni toksinat që ju pengojnë të humbim peshë dhe ato që dëmtojnë shëndetin. Përveç kësaj, hudhra është e njohur për vetitë e dobishme për shëndetin tuaj.

Kjo pije duhet të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar me fruta, drithëra, çaj jeshil, perime, etj. Gjithashtu, ju duhet të shmangni me çdo kusht konsumimin e sheqerit